X

Oct 09. 2020

Korišćenje emailova u poslovne svrhe


U današnjem posebno poslovnom svetu nezamislivo je videti poslovanje bilo koje firme bez emailova. Ukoliko već koristite verovatno najpopularniji besplatni servis Gmail recimo u obliku imevašefirme@gmail.com, onda i znate koliko je bitno imati web mail. Gmail je svakako dobar izbor u moru drugih koji se danas mogu naći na interentu. Ali je svakako bolje da imate vaš email, odnosno office@imevašefirme.rs, gde dobijate na ozbiljnosti poslovanja kao i ozbiljnosti percepcije vaše firme od strane klijenata.

Da bi ste dobili ovakav email potrebno je prvo da registrujete domen u obliku www.imevašefirme.rs. Ovo sve možete uraditi kod nas jer smo mi ovlašćeni registar za domene pod veoma povoljnim uslovima odnosno cenama. U tom smislu za one kojima je potreba za emailom velika u našoj ponudi paketa naći ćete sve elemente koji zadovoljavaju vaše potrebe. Alias ili realni emailovi se nalaze u našoj ponudi i to već od 2.500 dinara na godišnjem nivou.

U okviru ovog paketa dobijate 10GB koje možete koristiti i za emailove, ukoliko imate izraženu potrebu za skladištenjem vaših emailova za 7.500 dinara godišnje možete dobiti i ovu uslugu u smislu neograničenog prostora. Šta dobijate sa ovim potezom otvaranja emalova? Pa ne samo na ozbiljnosti i funkcionalnosti poslovanja, nego i na sigurnosti jer vaši emailovi ostaju na našim serverima gde se redovno radi backup svih podataka pa i vaših emailova, i ne samo to nego jednostavno celokupnu brigu za najvižniji deo vašeg poslovanja prebacujete na našu stranu koja će obraditi i procesuirati sve radnje za održivost i sigurnost vaših poslovnih emailova.

Sa ovim momentom svakako rasterećujete i vašu unutrašnju mrežu jer se smanjuje potreba za kapacitetom potrebnim za skladištenje vaših emailova. Na kraju jedan od vidova ozbiljnosti vašeg poslovanja je i postojanje realnih emailova, a mi vam nudimo sve što je potrebno za tako nešto. Podignite svoje poslovanje na viši nivo sa nama.

Kategorije

Tagovi