X

Oct 24. 2022

Webhostingcloud.rs je sada pod okriljem UNLIMITED.RS


Beograd, 24.10.2022. - Dana 21.10.2022. potpisan je Ugovor u kojem je definisana akvizicija kompanije WebHostingCloud.rs od strane kompanije United Internet doo odnosno dobro poznatog hosting brenda u Srbiji - UNLIMITED.RS.

Proces migracije koji će trajati u narednih 10 dana kreće od sutra (25.10.2022.). Svi aktivni korisnici će preći na UNLIMITED.RS, sa kojima imamo dugogodišnje kolegijalne odnose i nemamo ni najmanje sumnje da će kvalitet usluge i podrške biti na najvišem nivou.

UNLIMITED.RS će izvršiti migraciju korisnika na novu platformu i ispoštovati sve dogovore koje ste imali sa nama, tako da će sve usluge koje važe do datuma u budućnosti, ostati da važe do tih datuma.

Od benefita koje korisnici dobijaju su najbolja 0-24h tehnička podrška u Srbiji sa prosečnim odzivom od samo 27 minuta, najbrži odziv sajta i napredna email komunikacija.

UNLIMITED.RS je nastao 2016. godine na osnovu višegodišnjeg iskustva na globalnom nivou. Trenutno su najbrže rastući provajder u Srbiji i oni su statistički
izbor svakog trećeg korisnika u Srbiji. Njihov cilj je da vaš sajt bude najbrži, da ne razmišljate o dostupnosti sajta, da ne pitate kolegu da li je primio email ili mu je otišao u spam, da znate da imate podršku onda kada je vama bitno. Stoga, sasvim prirodno je bilo da Vaše servise predamo u sigurne ruke, upravo našim prijateljima iz UNLIMITED.RS.

United Internet d.o.o.  24.10.2022.

 

Kategorije

Tagovi