X

Zašto da odaberete baš nas?

U ovaj posao smo ušli sa nekim principima. Ne želimo da vama, našim korisnicima, otimamo teško stečeni novac i pružamo tek neke osrednje usluge. Toga ima svuda.

Želimo da trajemo na tržištu i želimo da od nas dobijete sve najbolje, da budete zadovoljni koliko je to moguće i da znate šta plaćate.

Naravno, niko nije savršen. Nekad se prosto zahtevi mimoiđu. Želimo i to da svedemo na minimum. Čak i onda kad niste zadovoljni, tu smo da vas saslušamo i pronađemo rešenje.

Svakako, krucijalni deo naše ponude je veoma povoljna cenovna ponuda naših web hosting paketa koja se razlikuje u odnosu na konkurenciju u nekim slučajevima i do 50%. Naš princip je da nove tehnologije moraju pronaći široku primenu.

Kada smo pokrenuli ovaj posao, postavili smo tri principa...

Znate, i mi smo nekada bili korisnici. Doživeli smo probleme na koje vi možda nailazite.

Lepa ponuda, a iznenadni i neplanirani troškovi na računu na kraju meseca. Zbog sitnih slova. Obećanje neke podrške, a kad dođe problem, svi telefoni su zauzeti satima. Hakovanje sajta, curenje i/ili gubitak podataka...

I obećali smo sebi da ćemo mi raditi drugačije.

1.

plavi znak za sigurnost

Sigurnost na prvom mestu

Vaši podaci su samo Vaši podaci. Uložili smo najveći broj sredstava u infrastrukturu (koju često nazivamo bulletproof – neprobojnom). Dajete nam poverenje i želimo to da opravdamo.

Svi vaši projekti, baze, mejlovi, sajtovi, aplikacije… Dnevno/nedeljno se bekapuju i čuvaju na eksternim lokacijama radi još veće sigurnosti. Implementirali smo Advanced DDoS zaštitu, kao i mnoštvo WAF (web application firewall) i mrežnih firewall sistema.

Želimo da se osećate sigurno i bezbedno.

2.

24h radno vreme

Prava briga o korisnicima

Naša podrška je zaista tu za vas 24/7. Znamo koliko ume da bude stresno kada recimo padne sajt i posetioci odlaze. Kada aplikacija ne radi jer ne može da se poveže na server a prezentacija je sutra. Kada odjednom ne stižu mejlovi drugim korisnicima na vašem serveru.

Znajte da kod nas uvek postoji neko ko vas razume.

Tu smo da vas saslušamo i nađemo rešenje. Bez skrivenih troškova. Naša podrška je besplatna.

3.

zuto srce

Princip 3: Cenovno povoljan web hosting

U našem dosadašnjem radu smo celokupno iskustvo stekli u radu sa inostranim klijentima. Shvatili smo da je dominantna važnost u primeni novih tehnologija po pristupačnim cenama. Stoga smo se odlučili da na ovom području ponudimo najpovoljniji cenovno posmatrano web hosting na ovom podneblju.

Želite li da saznate više o nama ili o tome kako je dobro biti naš korisnik?

Kvalitetan Web Hosting


Web Hosting Cloud - provereno najpovoljniji web hosting u svom cenovnom rangu.


Pouzdanost na prvom mestu.

Blog